Openingsuren
Ma - Vr 8:00 - 18:00

Gevelbekleding met of zonder isolatie: soorten, info & realisaties

Het is belangrijk de juiste gevelbekleding te kiezen, die bij u en uw woning past. Hout (ceder, ayous, padouk, ...), sidings of rockpanel.

Meer info omtrent onze diensten: 0472 31 22 12.

Bouwen en verbouwen

Gevelbekleding is en blijft een aantrekkelijk product om uw woning een verzorgde, persoonlijke uitstraling te geven. Omdat gevelbekleding in verschillende soorten te verkrijgen is, kunt u voor elke bouwstijl en woning wel een goede oplossing op maat vinden.

Dakwerken van Tongerloo plaatst gevelbekleding in verschillende materialen en kan indien gewenst ook thermische of akoestische isolatie aanbrengen. Zowel voor het bekleden van gevels, als het bekleden van muren en dakkapellen kunt u bij ons terecht.

Soorten gevelbekleding

  • Leien, een duurzame oplossing met een egale look
  • Hout (ceder, meranti, ...) voor de authentieke look
  • Sidings voor een trendy uitstraling (zeer onderhoudsvriendelijk, vorstbestendig en UV-bestendig)

Cedral sidings en cedral click sidings:

Thermowood Ayous: tri-bloc

Hout : Ceder / padouk/ …

Offerte voor gevelbekleding

Dakwerken van Tongerloo realiseert dagelijks de mooiste projecten, zowel voor particulieren (woningbouw) als voor zakelijke partners (appartementen, bedrijven,...). Als ervaren aannemer beschikt deze firma over alle kennis, materialen en middelen om gevelwerken en herstellingen uit te voeren.

Vraag gerust meer informatie over de mogelijkheden, professioneel advies of een vrijblijvende offerte voor gevelbekleding in Nijlen en omgeving.